Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.          08-532 521 00

Kursformer

Standardkurser

Standardkurserna finns på tre nivåer, Grund, Fördjupning och Påbyggnad. Grundnivån riktar sig till den oerfarna användaren som söker allmänna kunskaper i en specifik mjukvara. Du lär dig hantera de funktioner som krävs av en normalanvändare. Fördjupningskursen vänder sig till dig som redan arbetar i programmet. Vi tillhandahåller även en kurs som ger en allmän orientering i de fyra vanligaste Office-programmen. Standardkurserna finns till alla program i vårt utbud.

 

Intensivkurser

De flesta standardkurser kan genomföras i snabbare tempo. TIll exempel kan man genomföra Grunder I och II på en dag. Passar de som har lite mer datorvana.

 

Temakurser

Temakurserna riktar sig till såväl nybörjare som till de mer avancerade användarna. Temakurserna hålls i officeprogrammen Excel och Word.

 

Anpassade kurser

Kursformen är till för dig som redan känner dina behov och vill koncentrera dig på ett visst ämne eller en specifik funktion. Kursen skräddarsys av dig och kan omfatta flera program. Denna form lämpar sig för en mindre grupp med gemensamma behov. Kanske söker du grundläggande orientering inom ett visst tema i en hel programsvit eller vill utforska vissa funktioner som inte nödvändigtvis innebär att du måste känna till alla aspekter av ett program. Utbildningen kan även vara lösningsinriktad och syfta till hanteringen av ett unikt projekt eller en särskild uppgift. Vid beställning hjälper vi dig att hitta den form och omfattning som passar bäst för just dig. Dina behov och önskemål avgör kursinnehållet!

 

Seminarier i stället för kurs

Våra kurser ges även i seminarieform. Sitt med knäppta händer utan dator och få en snabb överblick av ett eller flera program. Möjligheter varvas med tips och tricks under en eller några timmar. Välj seminarium ur kursutbudet.   

Unika seminarier - Några exempel på seminarier som INTE finns i kursform.

Office W•E•P•O En odysse genom officepaketets fyra vanligaste program - Word, Excel, Powerpoint och Outlook. Möjligheter i de olika programmen blandas med tips och trix.

Office W•E•PEn odysse genom officepaketets tre största program - Word • Excel • Powerpoint. Möjligheter i de olika programmen blandas med tips och trix.

Office Vart tog det vägen? - Ingenting är sig likt på ytan i de nya versionerna av officeprogrammen.  Efter en genomgång av logiken med de nya menyflikarna och övriga nyheter klarnar bilden.

Anpassade seminarier - Komponera seminarier anpassade efter era egna behov och önskemål.